Veiledning

Introduksjon til min veiledningspraksis.

Utdrag fra et intervju på Ultimate Man Quest.

Velkommen til veiledning

Jeg har begynt å tilby coaching/veiledning igjen. Det foregår med video over Skype og varer i en klokketime.

Jeg har årelang erfaring med mannsarbeid og noe av det beste jeg gjør med tiden min er å hjelpe andre menn gå den veien jeg selv har gått; mot mer kraft, tilstedeværelse, integritet, vitalitet, visjon og evne til å føle. Det er lite som har mer glede og meningsfylde for meg.

Jeg er grunnlegger av Authentic Norway, et blomstrende fellesskap for autentisk kommunikasjon i Oslo og også Masculinity-Movies.com. Jeg har ledertrening fra Mankind Project, Celebration of Being og er norges eneste sertifiserte fasilitator av den mellommenneskelige meditasjonspraksisen Circling.

Tilbakemeldinger jeg får fra mine eksisterende og tidligere kunder er av typen “hvorfor har ingen spurt meg om dette før?” eller “det er dette jeg var ute etter alle de årene jeg gikk i terapi”. Jeg tror det er fordi jeg vektlegger det mellommenneskelige mer enn det akademiske.

portrett-lite

Circling er en viktig del av tjenesten jeg tilbyr. Jeg hjelper deg å se hvordan du er i relasjon med andre og hjelper deg å avdekke blindsoner og skygger du ikke selv visste du hadde. Dette alene vil gi deg mer frihet og kraft i livet ditt.

Samtidig har jeg stor ekspertise innen det arketypiske samt 13 års meditasjonspraksis som har gjort meg til en ekspert i å sanse veldig subtile ting og “energier”.

En time med meg kan inneholde brainstorming rundt hva du vil skape i livet, guidet visualisering, somatisk arbeid, pusteøvelser, emosjonell frigjøring osv. Men først og fremst vil det være deg og meg i relasjon med hverandre, der jeg gir deg kompromissløst ærlige, men likevel vennlige tilbakemeldinger.

Jeg er direkte og vil utfordre deg til å eie alle dine talenter og gode egenskaper. Jeg kommer ikke til å godta at du tråkker på deg selv; jeg vil forsvare det fineste ved deg når du selv har glemt hvordan.

Min inspirasjon er å få deg til å legge lista høyere i livet og å inspirere og gi deg ressurser til å bevege deg i den retning. Mange er de som mister sin indre kraft og verdighet og faller så ut av kontakt med sitt indre senter at de famler fullstendig i blinde i livet, på en formularisk leting etter “lykke”. Men jeg tenker at livet ikke har noen objektiv oppskrift. Det fullendte liv kommer til forskjellig uttrykk i forskjellige mennesker.

Jeg vil utfordre deg til å ta deg selv på alvor, til å finne ut av hva du egentlig vil og å se deg selv som gaven du er. Og paradoksalt nok gjør jeg det ved å ha stort fokus på at du kan godta deg selv slik du er akkurat nå.

Jeg bringer intensiteten fra årevis med mannsarbeid, innsikten fra beinhardt indre arbeid siden starten av 20-årene, erfaringen fra mange år med autentisk kommunikasjon og Circling og sensitiviteten fra forståelsen av at vi mennesker dypest sett er bløtdyr.

Les mer om min bakgrunn »

Priser per 25.4.2014

Coaching med meg koster per dags dato kr 650,- per time (ink mva).

Jeg tilbyr dessuten alle nye kunder en times uforpliktende, gratis samtale. Alt du må gjøre er å svare på et par spørsmål og så setter vi i gang. Ta kontakt og så tar vi det videre!

Er du interessert?

Start med å ta en kikk på standard oppstartsskjema som jeg sender til kommende veiledningskunder. Er du seriøs på å jobbe med egen utvikling anbefaler jeg også at du skaffer deg mitt unike dokument om arketyper ved å melde deg på nyhetsbrevet mitt. Kontakt meg og så tar vi det derfra.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Vennlig hilsen,
Eivind Figenschau Skjellum

Tilbakemelding fra tidligere klienter:

The first that comes to my mind is;

Fun, exciting and refreshing.

The feeling of brotherhood (and not therapist/client relationship) and equal respect is always present, no matter how nervous, low or disconnected I feel. This is a beautiful thing to experience, since Ive personaly have not had much experience with this kind of relationship earlier. Neither with friends nor therapists. And this experience of brotherhood alone has been a very healing experience in many different areas in my life.

Eivind has a way of reaching out and giving a hand no matter where I am at, feeling that he truly shares excitement and honours every step of my journey into the discoveries of my world, be it the beautifull or the ugly, everything is appreciated and honoured. This is and awesome space to be in!

My biggest appreciation to Eivind is about the discoveries I made, because It could have taken me years of more hard work with something that never worked anyways. Ive been trying to solve my problems with the stick instead of the carrot all these years. And this has haulted my self-development, and causing a mess in numeourus areas of my life.

Thank you for helping me to discover how much i missed the ability to say “FUCK OFF” when it is appropiate, and staying with me while I establish the refreshing vision of wanting to take the world by the balls.

– Benjamin

“Eivind ser meg slik ingen har sett meg før. Han er genuint interessert i å hjelpe meg og det han tilbyr har jeg aldri fått noe annet sted tidligere. Det føles helt naturlig å anbefale ham til andre som sliter med å passe inn i samfunnet vi lever i idag.  Eivind vil både lytte til deg og gi deg respons som et fullverdig menneske, og ikke bare en statistikk på et skjema.”

– Luis

 

Tilbakemeldinger fra deltakere på Authentic Norway-aktiviteter

”Dette var en god opplevelse. Kurslederne ledet oss med ekthet og naturlighet gjennom øvelser og inn i et rituelt rom. Jeg har stor interesse for arketypene, og det var moro å jobbe konkret med en av dem. Noe for kropp, sinn og sjel. Og det ble et godt fellesskap, med takhøyde. Hvis dette er Authentic World Norway sitt arbeid, bring it on!”  – Therese

“Det fine med disse kveldene er at de har en god kombinasjon av teori og praksis. Kveldsworkshoppene har gjort meg nysgjerrig på arketyper og fått meg til å innse hvor viktig dette arbeidet er. Det er en effektiv metode å jobbe med sine skyggesider på og Pål og Eivind har klart å gjøre materialet tilgjengelig og konkret. De har et stort rom for hele mennesket og det er enkelt å åpne seg og være meg selv i deres nærvær. Disse gutta her leverer alltid!” – Anne

Pål og Eivind har laget en serie med seminarer der man blir utfordret på grunnleggende personlige egenskaper, og vist hvordan disse henger sammen med medfødte deler av psyken, de såkalte arketypene. Til syvende og sist handler dette om å vokse som person og gi slipp på umodne deler av en selv. For meg har det vært både utfordrende og givende å være med på seminarene, og ikke minst er det interessant å forstå arketypenes rolle i ens daglige liv. Jeg kan på det varmeste anbefale dette til alle! – Eystein

 

Tilbakemeldinger fra deltakere på Circling kurs

“Eivind offers strong, masculine circling leadership and speaks his mind in a clean way. He is observant and can guide a circle to considerable depth. I really appreciate the way he gets participants to own their experiences, thereby ensuring a quality of clean communication.”- Eystein

“Eivind is a humble, attentive, passionate, open, loving person. He is sincere in his approach, and I can relax around him. He seems to have enough “self insight” to not project onto other people, but is able see other people for who and where they are. It is easy for me to trust him.”
- Anne E

“Eivind has a clear and distinct voice (in a double sense of the word). He has strong presence and sets a clear direction when the group gets “lost”. Eivind clearly has a lot of heart for Circling. He shares freely of his own experiences in an honest and fearless way, and helps the group do the same. He asks challenging questions that open doors while holding the other as they go through their process.” – Cecilie

 

Tilbakemeldinger fra andre “authentic leaders”

john-and-sean

“Having led two workshops with Eivind, we highly recommend him as a circling leader. He is a leading voice of masculinity with high integrity, depth, knowledge and heart. He has dedicated himself to the practice of circling and is embodying the deeper principles in his work and importantly his life.”
- Sean Wilkinson and John Thompson, Circling Europe