Har du spillegalskap i din familie? Da kan jeg hjelpe deg.

Jeg kommer i tiden fremover til å gå aktivt inn for å jobbe med unge gutter/menn som lider av avhengighet til dataspill. Dette er noe jeg selv har hatt problemer med tidligere i mitt liv og jeg har unik erfaring for å hjelpe gutter som sliter med dette.

Når en sønn forsvinner inn i dataspillenes i verden i så stor grad at han slutter på skolen og gir opp livet sitt kan det skape enormt smertefulle dynamikker i familiesystemet og for han selv. Dette dokumentet beskriver problemet og mitt pilotprosjekt for å adressere det.

Ønsker du at jeg skal komme inn i din familie og hjelpe dere og deres sønn tilbake til livet? Les da dokumentet – og følg prosessen jeg beskriver der.

Tilbake til livet – fra dataspill til virkelighet (Word-format)

3 thoughts on “Har du spillegalskap i din familie? Da kan jeg hjelpe deg.

 1. Jeg har aldri hatt problemer med spillegalskap, dog jeg har tatt noen all nightere med call of duty som jeg strengt tatt ikke hadde tid til.

  Jeg så et program om avhengighet av spillegalskap der de hadde innslag fra en klinikk som hadde spesialisert seg på dette i Kina. En sentral del av opplegget var daglig Kung Fu timer. Jeg tror det er en veldig god ide. Kampsport vil kunne tilby spening og action aktig mestringsfølelse og gi en miljøtilknytning som erstatning fra den miljøtilknytningen den avhengige har hatt med andre gamere. I tillegg så styrker det kropp og sin generelt. Så mitt tips vil være å pense gutta inn på kampsport.

  • Fin tilbakemelding – og noe jeg tenker på allerede. Jeg tror det er riktig som du sier. Etter mitt skjønn har disse guttene en innovervendt krigerkraft (arketypisk) og trenger å eksternalisere den mer.

   Takket være deg har jeg endret litt på teksten i dokumentet. Takk! :)

   Hilsen Eivind

 2. Kult!

  Jeg skulle i hvert fall tro at det er en kriger som gjerne vil ut i mange av de som går intenst inn i krigerske online spill. Det må da være en kime der som gjerne vil utfolde seg og kanskje helst burde gjøre det på en annen måte.

  Muligens vil de som er ekstra trukket til mystikken og den fantastiske i spill som world of warcraft og denslags trives bedre med Kung Fu og lingende tradisjoner med mye av sin egen “mytologi” og tankeverden (jing, chi, shen, Shaolin, Wudan, alkemy, Fa Jin, Iron Shirt, lojalitet til mester og skole, etc.) og fantastiske historie heller en Muay Thai, BBJ, MMA etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>