En introduksjon til Authentic Games Night

Jeg driver som mange av dere vet Authentic World Norway sammen med min fasilitatorpartner Pål Christian Buntz. Vårt primære lavterskeltilbud er Authentic Games Nights og mange er de som er interesserte i å komme, men som av diverse grunner ikke tør.

Er du våken vil du se at jeg i denne videoen sier både at Games Nights kan være skummelt og at det ikke er skummelt. Så la meg presisere her: du kan oppleve det tidvis utfordrende å være på Games Night, men utfordrende på en sånn måte som gir deg følelsen av å ha opplevd noe verdifullt og livgivende i etterkant. Meningsfulle ting har en tendens til å pushe komfortsonen noe.

Jeg vil ønske alle mine lesere på Autentisk Liv-bloggen velkommen til Games Night fredag 18. januar. Ses vi?

Hilsen Eivind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>