En trist scene i Toronto: Feminisme gått av skaftet

Hvis det er noen tvil om hvilken type feminisme jeg ikke er tilhenger av så er det nå lett for meg å vise deg det: Under kan du se en video fra en protest arrangert av radikalfeminister i forbindelse med et Warren Farrell-foredrag ved universitet i Toronto nylig.

Dette er en protest fra november. Er dette en bevissthet og uttrykksform som burde støttes opp om og omfavnes i likestillingens navn? Mannen som kan ses rundt 4min har skrevet en bloggpost her: An open letter to an unnamed woman.

Jeg håper denne videoen gir deg som leser et klart bilde av hva jeg ønsker å kjempe mot. Men selvsagt ikke med tilsvarende våpen som du ser i denne filmen – snarere med saklig argumentasjon, respekt og en medmenneskelig tilnærming.

Bare fordi radikalfeminister ikke er i stand til å oppføre seg på den måten betyr det ikke at vi som ikke er enige med dem behøver å synke ned på deres nivå. Mennesker med en så primitiv kommunikasjons- og empati-evne trenger vår medfølelse mer enn de trenger vår aggresjon.

6 thoughts on “En trist scene i Toronto: Feminisme gått av skaftet

 1. Jeg tror vi kommer til å se mere av den typen hateful protest fra radikale feminister fordi de har begynt å føle seg truet. Mye fakta som motsier virkelighetsbildet deres er begynt å komme frem i medier,. kjønnsforskningsinstittutene har begynt å fp mindre penger, mannsaktivister har begynt å vinne terreng, likestillingsministre har begynt å ta menns problemer mere på alvor, evolusjonspsyokologer og pickup artister er i ferd med å vinne diskursen om dating, tiltrekning og parfhorhold etc. etc. Alt dette gjør at de, svært overasket, føler at de er i ferd med å miste kontrollen over debatten og reaksjonen da er å bli mere usaklige og å demonisere fiendene deres enda mere. Abusrditeten i å kalle en så balansert, saklig, velmenende mann som Warren Farrel, som i utgangspunktet var en fremståede feminist og fortsatt er svært opptatt av kvinners utfordringer, for en rape supporter er et glimrende eksempel på dette.

  Jeg leste nettopp denne og fant den svært interesant. De kommer inn på Warren Farrell og radikalfeminister et stykke ut i intervjuet:

  http://www.avoiceformen.com/mens-rights/refuting-40-years-of-lies-about-violence/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 2. Kanskje har du rett i at vi vil se flere slike protester fremover. Det ville være i tråd med naturens prinsipper om at enhver livsform eller system som er truet på livet vil bli mer ekstreme i jakten på overlevelse.

  Jeg vil tro at enhver normalt oppegående person synes at det som vises på denne videoen er helt uakseptabel oppførsel. Særlig hvis de kjenner Warrenn Farrell. Jeg tror flere slike protester bare vil fremskynde radikalfeminismens endelikt. Den vil kollapse under vekten av sin egen urimelighet.

  Det jeg ikke vil miste av syne er derimot at dette også er fullverdige mennesker som fortjener vår medmenneskelighet. Det er åpenbart mennesker som har et ganske skjørt grep på virkeligheten – hvilket taler om dype traumer. Ja, det er best å overse dem når de oppfører seg slik, men samtidig ser jeg på det som viktig å ikke miste medmenneskeligheten av syne. Vi snakker om mennesker som har dype sår i relasjon med menn – og sannsynligvis far. Antakelig har de fleste av dem en eller annen god grunn for å hate. Mens andre igjen bare er hypnotisert av propaganda. Mange lag her…

  Ser på den lenken litt senere. Takk for innspill, Bacchus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>